Circuit Iordania - Bagaj de Cala

  • Ana
  • /
  • 17 septembrie 2019

Pentru programul nostru - Circuit IORDANIA – Program Exclusiv de Aventură în Deșert călătorim cu Ryan Air și trebuie să acordăm o atenție sporită bagajelor. 


Vă recomandăm să călătoriți numai cu bagajele de mână incluse. Se poate lua, desigur, și bagaj de cală, dar în general cele doua de mână incluse sunt suficiente.  În fiecare seara vom sta în alt hotel, poate fi dificil să tot împachetați și despachetați. 

Intrucat am achiziționat priority boarding pentru întregul grup, atât la dus cât și la retur puteți aduce cu dvs. 2 piese de bagaj de mana. Primul bagaj poate avea dimeniunile maxime 55cm x 40cm x 20cm ( cel galben, figura 1), iar al doilea bagaj 40 cm x 25 cm x 20 cm/ ( cel negru, figura 1). 






Transportul lichidelor, aerosolilor şi gelurilor în zona de siguranţă restricţionată a unui aeroport şi la bordul aeronavelor este controlat în conformitate cu cerinţele curente de siguranţă aplicabile în Uniunea Europeană.


Lichide în bagajul de mână

Lichidele transportate trebuie să se afle în recipiente de maxim 100 ml
Toate lichidele trebuie să fie transportate într-o singură pungă din material plastic, transparentă, resigilabilă, cu dimensiuni de până la 20 cm x 20 cm şi un volum total de până la un litru
Trebuie să poţi închide complet punga şi să o poţi introduce în bagajul de mână
Punga cu lichide trebuie să fie scoasă din bagajul de mână pentru a fi scanată separat

Atentie - la acest capitol intra si cosmeticele! 



Medicamente lichide
Poţi transporta medicamente lichide în cantitatea necesară în timpul zborului. Medicamentul nu trebuie să fie inclus în punga transparentă, dar trebuie să îl ai pregătit pentru verificare la controlul de securitate din aeroport.


Poti aduce cu tine in bagajul de mana gustari pentru zbor (un croissant, un mar, un sandvis), dar nu poti lua apa (lichide - max 100 ml). 



SOURCE AND TAGS